Kupnja jednim klikom 0 0.00

0-Roba
Doprinos 0.00
Ukupno 0.00
Personalizirano Bradavica s Imenom, Dizajn princeza, 3 pakiranje Ružičasti Sjaj, bijela i roza (0-6 mjeseci i 6-18 mjeseci na raspolaganju), Гравированная Bradavice, (6-18 mjeseci)

Personalizirano Bradavica s Imenom, Dizajn princeza, 3 pakiranje Ružičasti Sjaj, bijela i roza (0-6 mjeseci i 6-18 mjeseci na raspolaganju),

HRK 65.97
 

Tova je dostupna
Količina robe

Ove 3 pakiranje personalizirane пустышек s imenom čine odličan poklon i idealni su za vrtić, dnevni boravak i tako dalje Dude imaju silikonsku bradavica i dolaze kao u krugu, tako i u ортодонтической obliku.BESPLATNA dostava - SLANJE U istom danu ZA sve narudžbe DO 12 SATI. 2 dude dolaze urezani s bilo kojim imenom do 14 znakova,bijela dummy dolazi s tekstom nije lako biti princeza, ali hej, ako je kruna odgovara.Dude urezani i ZASIGURNO NIKADA NE blijede.Volim da se individualne narudžbe i mogu napraviti bilo koji logo, nogometni klub i sl. Molim vas, napišite mi ako želite da pojedinačni nalog i razviti vlastiti bradavica. 3 pakiranje Personalizirane пустышек.Dostupan u dobi od 0-6 mjeseci ili 6-18 mjeseci s 2 oblici bradavica.Silikonska bradavica,a dude NE sadrže BPA.Oni mogu biti sterilizirani i nikada ne blijede.

Osnovna svojstva

Dodaci proizvodu