Dječje Mreža za komarce Infant Krevet za malu Djecu Kupola Krevetić Rotirajući Krevet Neto Mreža za komarce Okvir Carski Stil Krevetić, Posteljina (bez Postolja)

Dječje Mreža za komarce Infant Krevet za malu Djecu Kupola Krevetić Rotirajući Krevet Neto Mreža za komarce Okvir Carski Stil Krevetić,

HRK 31.47
 

Tova je dostupna
Količina robe

Možete se vratiti ovaj proizvod iz bilo kojeg razloga : bez plaćanja poštarine.Proizvod mora biti vraćen u novom i неиспользованном stanju.Idite na svojim nalozima, za početak povrat.Ispisati naljepnicu povratne isporuke.Pošalji ga!.Možete se vratiti ovaj proizvod iz bilo kojeg razloga : bez plaćanja poštarine.Proizvod mora biti vraćen u novom i неиспользованном stanju.Idite na svojim nalozima, za početak povrat.Ispisati naljepnicu povratne isporuke.Pošalji ga!. 1, To je nova modernizirana mreža za komarce za dječji krevetić. 2, Ova mreža za komarce za krevetić univerzalna, jednostavan za instalaciju i korištenje, lako je upućen i čiste. 3, da bi vaše dijete od patnje komaraca, to su potrebni pribor za kućanstvo. 4, Proizvod ne samo da može izbjeći komaraca i vjetra, ali također može to zgušnjavanje po površini prašinu, plutajući u svemiru, da se filtrirati zrak i zaštititi oči i grlo svoje dijete. 5, Dobar asistent za zdrav rast bebe, sveobuhvatnu njegu, san više slatko!.Boja : Bijela cijele gornje strane.

Osnovna svojstva

Dodaci proizvodu